Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: POLISTIREN EXPANDAT EPS 80 ADEPLAST=32.70 lei      /     ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=51.72 lei      /     GLET CIMENT CT127 CERESIT=37.59 lei      /     POLISTIREN EXTRUDAT FIBRAN XPS 2CM 5CM 10CM FIBRAN=125 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT AF80 AUSTROTHERM=43.99 lei      /     ADEZIV PIATRA ADESILEX P9 MAPEI=45 lei      /     HIDROIZOLATIE TERASA MAPELASTIC MAPEI=335.72 lei      /     VATA MINERALA FRONTROCK MAX PLUS 10CM ROCKWOOL=39.60 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=51.30 lei      /                       

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT


47106 lei / cutie 14 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT

Este o vopsea lavabila pentru fatade foarte permeabila la vapori si cu propietati speciale impotriva murdaririi in timp.
Este o vopsea minerala pentru exterior, pe baza de silicați.
Efectul de autocurațare al vopselei NANOPORCOLOR este perfecționat prin fotocataliza, protecție activa suplimentara ce se activeaza prin expunerea la lumina și are efectul de descompunere a particulelor de murdarie organica, care apoi se desprind de fațada pe timp de ploaie sau vant, sau in procesul de evaporare a umezelii.
Datorita inovației pentru a crea o suprafața microstructurala, prin nanocristalini și aditivi anorganici, se obține o reducere semnificativa a poluarii in comparație cu alte tipuri de finisaj.
Produsul este folosit ca strat decorativ și de protecție pentru fațade, recomandat pentru tencuieli minerale și organice vechi și noi, cum ar fi tencuieli, mase de șpaclu și pe beton.
De asemenea,acesta, este potrivit pentru renovare și reacoperirea sistemelor de izolare termica.
Consumul mediu este de aproximativ 0,30-0,35 litri/mp.
Vopseaua se livreaza la cutii de 5 si 14 litri.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Exterior

Vopsea lavabila Exterior
19006 lei / Cutie 15 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon