Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUCEM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CEMROM   /   CERESIT   /   CHINA   /   DEN BRAVEN   /   DOW   /   DURAZIV   /   ECOSTIR   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FAYANS   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   FREESTAR   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HASIT   /   HEKIM   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   KRONOSPAN   /   LEIER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   MESTERICA   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVAGO   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   ROMCIM   /   SIKA   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   TECHNONICOL   /   TEKAPUR   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: CARAMIDA LEIER THERM 29/24 USOR (BRIKSTON GV USOR 290/238) LEIER=5.67 lei      /     GLET IPSOS FINO BELLO BAUMIT=42.81 lei      /     CARAMIDA PTH 11,5 500X115X238 WIENERBERGER=7.80 lei      /     MULTIBAT ROMCIM=29.20 lei      /     POLISTIREN EXTRUDAT RUGOS CU FALT 1250X600MM (5,10 CM) ECOSTIR=134 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RIGIPS RB 12,5 MM RIGIPS=34.67 lei      /     CARAMIDA LEIER THERM 25 NF (BRIKSTON BKS 25 NF) 375X250X238 LEIER=8.05 lei      /     PLASA SUDATA 6MM ECO FIER CTC=132 lei      /     CARAMIDA PTH 25 LIGHT PLUS 250X300X238 WIENERBERGER=7.70 lei      /                       

DECCONS Despre Noi

Infiintata in anul 1993, societatea noastra isi desfasoara activitatea in domeniul vanzarii materialelor de constructii si al amenajarilor interioare. Colaboram cu producatori renumiti din domeniu, cum sunt: Baumit, Policolor, Isomat, Knauf, Akzo-Nobel etc.

masina Deccons

Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la cele mai inalte standarde, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita si cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor dobandita in Germania, Italia si Israel.

masina Deccons

Suntem preocupati de imbunatatirea permanenta a pregatirii profesionale a echipei Deccons prin organizarea de demonstratii ce privesc materiale de constructii noi aparute, tehnici de lucru moderne si participarea la diverse seminarii de profil.

muncitori Deccons       muncitori Deccons

Dispunem de personal format din dulgheri, zidari, finisori, precum si de echipamente de lucru de ultima generatie: utilaje de constructii, scule si unelte profesionale. In cazul in care volumul de lucrari impune sporirea personalului, putem dispune intr-un timp foarte scurt de mana de lucru necesara.

Ne distingem prin cele mai bune preturi din piata si prin calitatea si rapiditatea executiei.

Servicii oferite:

1. Transport

Parcul nostru auto dispune de autovehicule cu capacitate incarcare 1 tona - 22 tone.

Efectuam livrare direct la santier sau orice alt tip de livrari, in conditiile enumerate la sectiune de Livrare:


2. Asistenta tehnica

Departamentul Tehnic este la dispozitia oricarui client care doreste sa afle informatii suplimentare despre produse.

Va stam la dispozitie de Luni – Vineri intre orele 08:00 – 17:00.


3. Consultanta Proiecte

In functie de nevoile proiectului dvs, va oferim oricand - in timpul programului - consultanta gratuita cu privire la materialele cele mai potrivite pentru realizarea optima si cat mai calitativa a constructiei dvs.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati si sa cereti legatura cu un coleg de la departamentul Tehnic.


4. Custodie Produse

Oferim clientilor si partenerilor nostri posibilitatea de a le pastra produsele achizitionate in siguranta, pana in momentul demararii proiectului. Puteti cumpara astfel materiale de constructii ORICAND, la pretul dorit, si sa le folositi cu incredere atunci cand decideti inceperea constructiei dvs.


5. Comenzi Speciale

In cazul in care doriti un produs special care nu se regaseste in oferta noastra, il puteti cere unui operator, urmand ca in cel mai scurt timp sa incercam sa va satisfacem cererea.


6. Retur Produse

Se pot returna produsele in ambalajul original, nedeteriorat, nefolosite si sigilate.

Exista insa si exceptii, in special produsele faute la comanda, NU pot fi returnate:


phone icon