Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS CD 60 RIGIPS=10.16 lei      /     CARAMIDA S ECO 290X240X238 SOCERAM=8.98 lei      /     VATA BAZALTICA TERMOSISTEM ROCK CONTACT FIBRAN=117.37 lei      /     ADEZIV GRESIE FAIANTA CM25 CERESIT=94.95 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA SILIKAT TOP ALBA BAUMIT=279.93 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RIGIPS RB 12,5 MM RIGIPS=37.96 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT HIRSCH EPS 80 10CM HIRSCH POROZELL=66.13 lei      /     GIAS XPS (8, 10 CM) BRIOTHERMXPS=162 lei      /     VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL=469.88 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   WEBER   /                     
…

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT


92450 lei / cutie 14 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT

Este o vopsea lavabila pentru fatade foarte permeabila la vapori si cu propietati speciale impotriva murdaririi in timp.
Este o vopsea minerala pentru exterior, pe baza de silicati.
Efectul de autocuratare al vopselei NANOPORCOLOR este perfectionat prin fotocataliza, protectie activa suplimentara ce se activeaza prin expunerea la lumina si are efectul de descompunere a particulelor de murdarie organica, care apoi se desprind de fatada pe timp de ploaie sau vant, sau in procesul de evaporare a umezelii.
Datorita inovatiei pentru a crea o suprafata microstructurala, prin nanocristalini si aditivi anorganici, se obtine o reducere semnificativa a poluarii in comparatie cu alte tipuri de finisaj.
Produsul este folosit ca strat decorativ si de protectie pentru fatade, recomandat pentru tencuieli minerale si organice vechi si noi, cum ar fi tencuieli, mase de spaclu si pe beton.
De asemenea,acesta, este potrivit pentru renovare si reacoperirea sistemelor de izolare termica.
Consumul mediu este de aproximativ 0,30-0,35 litri/mp.
Vopseaua se livreaza la cutii de 5 si 14 litri.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA EXTERIOR NANOPORCOLOR BAUMIT trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Exterior

Vopsea lavabila Exterior
46750 lei / cutie 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
52250 lei / cutie 14 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
13450 lei / cutie 5 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon