Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA WEBER PAS SILICON PLUS WEBER=230.29 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RIGIPS RB 12,5 MM RIGIPS=32 lei      /     GIAS XPS (8, 10 CM) BRIOTHERMXPS=157 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS CD 60 RIGIPS=11.53 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT CAPAROL CT 80 10CM CAPAROL=96 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA SILIKAT TOP ALBA BAUMIT=283.90 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   WEBER   /                     
…

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL
Oferta


 589.98 lei
54238 lei / cutie 15 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL

Destinata realizarii de vopsitorii exterioare pe suprafete netede sau texturate. Este o vopsea de fatada aditivata cu siloxan, cu o protectie optima la umiditate dar in acelasi timp cu permeabilitate la vaporii de apa si la CO2.
Aplicata pe tencuieli rugoase, vopseaua Muresko-plus pastreaza textura sau egalizeaza textura suprafetei, in functie de gradul de dilutie.
De asemenea acest produs este recomandat pentru renovarea zugravelilor vechi dar portante de pe elemente prefabricate din BCA.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Exterior

Vopsea lavabila Exterior
27298 lei / cutie 15 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
50098 lei / cutie 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
46498 lei / cutie 14 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon