Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   FREESTAR   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: GIAS XPS (8, 10 CM) BRIOTHERMXPS=162 lei      /     VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL=469.88 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT HIRSCH EPS 80 10CM HIRSCH POROZELL=62.96 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS CD 60 RIGIPS=9.26 lei      /     ADEZIV GRESIE FAIANTA CM25 CERESIT=94.95 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA SILIKAT TOP ALBA BAUMIT=288.31 lei      /     VATA BAZALTICA TERMOSISTEM ROCK CONTACT FIBRAN=129.36 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RIGIPS RB 12,5 MM RIGIPS=37.96 lei      /     CARAMIDA S ECO 290X240X238 SOCERAM=8.98 lei      /                       
…

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL
Oferta


55916 lei / cutie 15 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL

Destinata realizarii de vopsitorii exterioare pe suprafete netede sau texturate. Este o vopsea de fatada aditivata cu siloxan, cu o protectie optima la umiditate dar in acelasi timp cu permeabilitate la vaporii de apa si la CO2.
Aplicata pe tencuieli rugoase, vopseaua Muresko-plus pastreaza textura sau egalizeaza textura suprafetei, in functie de gradul de dilutie.
De asemenea acest produs este recomandat pentru renovarea zugravelilor vechi dar portante de pe elemente prefabricate din BCA.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Exterior

Vopsea lavabila Exterior
45516 lei / cutie 15 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
17116 lei / cutie 15 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
84916 lei / Cutie 12,5 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon