Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: HIDROIZOLATIE MAPELASTIC FOUNDATION MAPEI=355.37 lei      /     VOPSEA LAVABILA EXTERIOR APLA LUX FABRYO=80 lei      /     SAVANA VOPSEA SUPERLAVABILA PENTRU BAIE SI BUCATARIE CU TEFLON FABRYO=74.70 lei      /     SAPA AUTONIVELANTA APLA NIVELLO TRAFIC MEDIU FABRYO=33.19 lei      /     GLET APLA FILL EXTERIOR 5 KG FABRYO=13.70 lei      /     HIDROIZOLATIE PENTRU PERETI MAPEGUM MAPEI=181.51 lei      /     SAPA EGALIZARE MAPECEM MAPEI=142 lei      /     GLET IPSOS APLA FILL INCARCARE FABRYO=23.80 lei      /     AMORSA PLANICRETE LATEX MAPEI=408 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     
…

GLET CIMENT CT127 CERESIT

GLET CIMENT CT127 CERESIT


4473 lei / sac 20 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

GLET CIMENT CT127 CERESIT

Gletul Ceresit CT 127 pe baza de ciment alb, se foloseste pentru obtinerea de suprafete netede, in strat de max. 2 mm, pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate, fara umiditate permanenta. Suprafata gletuita cu Ceresit CT 127 va fi perfect finisata si de un alb imaculat. Astfel, gletul de interior se poate folosi pentru suprafete tencuite traditional sau betoane. Gletul Ceresit CT 127 este ambalat in saci de 5 kg si 20 kg.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a GLET CIMENT CT127 CERESIT trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Glet


phone icon