Materiale de Constructii: 0769.067.184    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: GLET CIMENT CT127 CERESIT=31.79 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RB 9,5 MM RIGIPS=16.86 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA OPTIM DEKOR ADEPLAST=88.49 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON UD 30 DURAZIV DURAZIV=1.90 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON CD 60 DURAZIV DURAZIV=2.97 lei      /     ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=59.59 lei      /     HIDROIZOLATIE TERASA MAPELASTIC MAPEI=318.90 lei      /     GLET IPSOS CT126 CERESIT=23.34 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=491.95 lei      /                       
…

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR AMPHISILAN CAPAROL

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR AMPHISILAN CAPAROL


66836 lei / Cutie 12,5 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR AMPHISILAN CAPAROL

Este o vopsea pentru fatade pe baza de rasina siliconica, mata, capilar-hidrofoba. Combinatie inovativa de lianti - rasina siliconica cu structura Nano-Quarz integrata, pentru fatade curate. Consecinta a dezvoltarii noului concept Caparol Clean.
Este o vopsea cu avantaj decisiv: Particulele Nano-Quarz in retea organica formeaza o structura cuart tridimensionala compacta, mineral dura impotriva murdaririi, pastrand astfel fatadele curate pentru un timp mai indelungat.
Datorita combinatiilor speciale de lianti - rasina siliconica se obtin zugraveli hidrofuge a fatadelor cu o inalta permeabilitate la vaporii de apa, atat pe tencuieli si suporturi minerale cat si ca renovare pe vopsele silicatice aderente, vopsele mate de dispersie, tencuieli pe baza de rasina sintetica si sisteme de termoizolare intacte.
Produsul reuneste avantajele confirmate ale vopselelor de dispersie cu cele ale vopselelor clasice pe baza de silicati.
Aceste proprietati recomanda Amphisilan ca fiind alegerea ideala in renovarea cladirilor istorice de patrimoniu si a tencuielilor bogate in var.
Consumul mediu este de aproximativ 150-200 ml/m2 pe strat, pe suporturi netede.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA EXTERIOR AMPHISILAN CAPAROL trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Exterior

Vopsea lavabila Exterior
32836 lei / cutie 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
9536 lei / cutie 5 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
26236 lei / cutie 15 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon