Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: BANDA PVC ETANSARE ROSTURI MAPEBAND PE 120 MAPEI=267.90 lei      /     HIDROIZOLATIE PENTRU PERETI MAPEGUM MAPEI=181.51 lei      /     VOPSEA SUPERLAVABILA EXTERIOR SILICON SAVANA FABRYO=217.41 lei      /     MAPEBAND SA MAPEI=310 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=51.30 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR APLA LUX FABRYO=136.10 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=465 lei      /     SAPA EGALIZARE MAPECEM MAPEI=142 lei      /     VATA MINERALA FRONTROCK MAX PLUS 10CM ROCKWOOL=39.60 lei      /                       
…

GRUND PUTZGRUND CAPAROL

GRUND PUTZGRUND CAPAROL


22015 lei / cutie 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

GRUND PUTZGRUND CAPAROL

PUTZGRUND este un grund-vopsea alb, cu continut de nisip de marmura, cu capacitate buna de aderenta si acoperire, destinat grunduirii suprafetelor minerale portante, interioare si exterioare, cum sunt tencuielile minerale si placile de gips-carton.
In cazul placilor de gips-carton, PUTZGRUND reduce semnificativ riscul de exfoliere a straturilor subtiri de glet pe baza de ipsos.
PUTZGRUND este folosit, in special, in cadrul sistemelor de termoizolatie Capatect.
PUTZGRUND este rezistent la intemperii, hidrofob, capacitate buna de acoperire, inalta capacitate de aderenta, diluabil cu apa, ecologic si cu miros redus, nuantabil in sistem ColorExpress.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a GRUND PUTZGRUND CAPAROL trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Grund

Grund
5415 lei / galeata 5 kg
vezi ce spun meseriasii
Grund
17715 lei / Cutie 16 litri
vezi ce spun meseriasii

phone icon