Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: AMORSA PLANICRETE LATEX MAPEI=408 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA APLA TENCOPLAST CU SILICON FABRYO=96.90 lei      /     BANDA CAUCIUCATA ETANSARE ROSTURI MAPEBAND MAPEI=358 lei      /     SAPA EGALIZARE MAPECEM MAPEI=142 lei      /     MORTAR MAUERMORTEL 50 BAUMIT=15.04 lei      /     ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT ADESILEX G19 MAPEI=286 lei      /     ADEZIV PARCHET ULTRABOND P913 2K MAPEI=172.15 lei      /     VOPSEA LAVABILA SAVANA ULTRA REZIST CU TEFLON FABRYO=147 lei      /     GLET APLA FILL EXTERIOR 5 KG FABRYO=13.70 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     
…

CHIT ROSTURI COLOR COMFORT 5 KG (GRUPA 2 DE CULORI) WEBER

CHIT ROSTURI COLOR COMFORT 5 KG (GRUPA 2 DE CULORI) WEBER


4077 lei / sac 5 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

CHIT ROSTURI COLOR COMFORT 5 KG (GRUPA 2 DE CULORI) WEBER

Pulbere pe baza de ciment si adaos de silicon, aditivi si pigmenti. Flexibil, rezistent la decolorare s actiunea apei. Se utilizeaza pentru rostuirea placilor de faianta si gresie, cu latimea rosturilor de pana la 6 mm, cu timp de priza ideal. Se poate utiliza pentru pereti si pardoseli, la interior si exterior, in incinte uscate si umede.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a CHIT ROSTURI COLOR COMFORT 5 KG (GRUPA 2 DE CULORI) WEBER trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Chit de rosturi


phone icon