Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: SAPA AUTONIVELANTA ULTRAPLAN ECO MAPEI=63.70 lei      /     MAPEBAND SA MAPEI=310 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=465 lei      /     HIDROIZOLATIE MAPELASTIC FOUNDATION MAPEI=355.37 lei      /     ADEZIV POLISTIREN APLA FIX FABRYO=14.73 lei      /     VATA MINERALA FRONTROCK MAX PLUS 10CM ROCKWOOL=39.60 lei      /     ADEZIV PARCHET ULTRABOND P990 MAPEI=375 lei      /     GLET IPSOS APLA FILL INCARCARE FABRYO=23.80 lei      /     BANDA PVC ETANSARE ROSTURI MAPEBAND PE 120 MAPEI=267.90 lei      /                       
…

CHIT DE ROSTURI COLOR STONE ALB WEBER

CHIT DE ROSTURI COLOR STONE ALB WEBER


2866 lei / sac 20 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

CHIT DE ROSTURI COLOR STONE ALB WEBER

Mortar de rostuit pe baza de ciment cu continut de rasini sintetice. Este rezistent la abraziune, se aplica si se curata usor. Produs netoxic. Se utilizeaza pentru rostuirea pietrelor naturale cu diferite grade de absorbtie a apei si forme neregulate, cu latimea rosturilor intre 5-50 mm. Este recomandat pentru pereti si pardoseli, la interior si exterior.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a CHIT DE ROSTURI COLOR STONE ALB WEBER trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Chit de rosturi


phone icon