Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=465 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT HIRSCH EPS 80 HIRSCH POROZELL=36.80 lei      /     GLET IPSOS CT126 CERESIT=23.34 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=46.57 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RB 12,5 MM RIGIPS=19.60 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON CD 60 DURAZIV DURAZIV=2.48 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON UD 30 DURAZIV DURAZIV=1.58 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RB 9,5 MM RIGIPS=17.76 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT EPS 80 ADEPLAST=37.50 lei      /                       
…

AMORSA POLIURETANICA ECO PRIM PU 1K MAPEI

AMORSA POLIURETANICA ECO PRIM PU 1K MAPEI


55692 lei / cutie 10 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 4 CUTII

AMORSA POLIURETANICA ECO PRIM PU 1K MAPEI

Este o rasina poliuretanica monocomponenta (100%), cu intarire lenta in prezenta umiditatii din aer si sapa, fara solventi, cu o putere mare de penetrare a suportului.
Are rol de bariera de vapori (umiditate in suport max. 5 CM%) si consolidare, pentru sape pe baza de ciment sau anhidride (ipsos/sulfat de calciu).
Exemple tipice de utilizare:
- Consolidarea sapelor din ciment, cu consistenta slaba si/sau cu rezistente mecanice scazute.
- Material de hidroizolare (bariera de vapori), inainte de montajul parchetului, blocand vaporii de apa ca urmare a a umiditatii reziduale crescute din masa sapei.
- Tratament antipraf, aplicat pe sape pe baza de ciment sau anhidrice cu suprafata friabila si neconsistenta
Consum: 0,2 - 0,4 kg/mp pe strat.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a AMORSA POLIURETANICA ECO PRIM PU 1K MAPEI trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Amorsa

Amorsa
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 4 CUTII
5892 lei / bidon 5 l
vezi ce spun meseriasii
Amorsa
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 4 CUTII
8892 lei / bidon 5l
vezi ce spun meseriasii
Amorsa
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 4 CUTII
4292 lei / bidon 5 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon