Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL PROJECT PUTZ R CAPAROL=164.59 lei      /     ADEZIV PIATRA STONE WEBER=38.63 lei      /     ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=69.65 lei      /                       
…

AMORSA BITUMINOASA GENERAL RAPID PRIMER GENERAL MEMBRANE

AMORSA BITUMINOASA GENERAL RAPID PRIMER GENERAL MEMBRANE


17808 lei / Galeata 20L
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

AMORSA BITUMINOASA GENERAL RAPID PRIMER GENERAL MEMBRANE

GENERAL RAPID PRIMER este o solutie bituminoasa pe baza de bitum oxidat si solventi tehnici cu uscare rapida.
General Rapid Primer este utilizat ca amorsa pentru eliminarea prafului si porozitatii suprafetelor din beton, permitand astfel aplicarea rapida a membranelor bituminoase la cald, prin lipire la flacara sau la rece (prin lipire cu adeziv bituminos General Glue). Produsul se caracterizeaza printr-o uscare rapida a peliculei, o optima penetrare si aderenta la suport.
In general, produsul se usuca in aproximativ o ora de la aplicare. Timpul se poate prelungi pana la 2 ore in cazul unui strat mai gros de primer, temperaturii scazute sau unui suport nu foarte absorbant.
Consumul specific-200-350gr/mp.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a AMORSA BITUMINOASA GENERAL RAPID PRIMER GENERAL MEMBRANE trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Amorsa

Amorsa
2208 lei / bidon 2 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon