Materiale de Constructii: 0374.084.620    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi:                   
…

ADEZIV PIATRA STONE WEBER

ADEZIV PIATRA STONE WEBER


PREZENTARE VIDEO ADEZIV PIATRA STONE WEBER


5056 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
minim 96 saci

ADEZIV PIATRA STONE WEBER

Adezivul WEBER STONE este un mortar aplicabil in pat subtire pe baza de ciment alb cu continut de rasini sintetice si material hidrofug. WEBER STONE se foloseste pentru placari si zidarii cu piatra naturala. Consum 2, 5-4 kg/mp.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV PIATRA STONE WEBER trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Piatra

Adeziv Piatra
minim 96 saci
7556 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Piatra
minim 96 saci
3956 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon