Materiale de Constructii: 0769.067.184    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=70.94 lei      /     GLET CIMENT CT127 CERESIT=31.79 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON CD 60 DURAZIV DURAZIV=2.97 lei      /     HIDROIZOLATIE TERASA MAPELASTIC MAPEI=318.90 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=465 lei      /     ADEZIV PIATRA STONE WEBER=39.33 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RB 12,5 MM RIGIPS=19.60 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=58 lei      /     GLET IPSOS CT126 CERESIT=23.34 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     
…

ADEZIV MARMURA MARMOREX ALB ADEPLAST

ADEZIV MARMURA MARMOREX ALB ADEPLAST


6701 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
minim 192 saci (4 paleti)

ADEZIV MARMURA MARMOREX ALB ADEPLAST

Adezivul MARMOREX ALB este un adeziv pentru lipire gresie de dimensiuni mari, placari cu marmura si alte tipuri de piatra naturala, la suprafete cu solicitare ridicata, la interior si exterior, inclusiv in camere frigorifice sau peste pardoseala incalzita, in spatii umede sau uscate, cu expunere la inghet/dezghet, temperaturi intre -25OC si +80 OC, in strat subtire, pe suporturi minerale cu sau fara absorbtie, tencuiala ciment si var ciment, BCA, beton, sape pe baza de ciment, si altele asemenea.
Adezivul MARMOREX ALB este un produs special compatibil cu placarile de marmura datorita hidrofibicitatii adezivului care blocheaza penetrarea sarurilor din stratul suport. In functie de absorbtia suportului acesta se amorseaza sau umezeste adecvat.
Adezivul MARMOREX ALB nu se aplica pe suporturi din lemn, plastic, metal,
Adezivul MARMOREX ALB are o rezistenta ridicata
Adezivul MARMOREX ALB are o aderenta ridicata
Adezivul MARMOREX ALB se prelucreaza usor.
Adezivul MARMOREX ALB are o flexibilitate ridicata
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV MARMURA MARMOREX ALB ADEPLAST trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Marmura

Oferta
Adeziv Marmura
minim 192 saci (4 paleti)
8401 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Marmura
minim 192 saci (4 paleti)
6101 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon