Materiale de Constructii: 0374.084.620    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi:                   
…

ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER

ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER


PREZENTARE VIDEO ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER


9117 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
minim 48 saci

ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER

Adeziv special pentru placari cu placi de marmura, marmura compozita, granit, zidarie din caramida de sticla. Consum 1, 3kg/mp (pentru un strat de 1mm grosime). Termen de garantie 12 luni de la data fabricatiei.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Marmura

Adeziv Marmura
minim 48 saci
6917 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon