Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA SILIKON FASSADENPUTZ K15/R20 CAPAROL=268.33 lei      /     ADEZIV PIATRA STONE WEBER=38.63 lei      /     ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=69.65 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     
…

ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT EPORIP MAPEI

ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT EPORIP MAPEI


26608 lei / set 2 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT EPORIP MAPEI

Adeziv epoxidic bicomponent Eporip, fara solventi, pentru repararea fisurilor din stratul suport (pardoseli) inainte de turnarea sapelor autonivelante sau amorsa de aderenta pentru beton proaspat turnat pe beton existent sau a sapelor de egalizare turnate pe mozaic, gresie, marmura. Eporip este un adeziv epoxidic, fara solventi, constituit din doua componente predozate (Componenta A, rasina si Componenta B, intaritorul) care se amesteca inainte de utilizare.
Eporip are consistenta unei paste fluide, dar tixotropice, care poate fi aplicata cu o pensula, atat pe suprafete orizontale cat si verticale.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT EPORIP MAPEI trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv


phone icon