Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: CARAMIDA PTH 11,5 500X115X238 WIENERBERGER=7.80 lei      /     CARAMIDA LEIER THERM 25 NF (BRIKSTON BKS 25 NF) 375X250X238 LEIER=8.35 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RIGIPS RB 12,5 MM RIGIPS=34.67 lei      /     GLET IPSOS FINO BELLO BAUMIT=43 lei      /     ADEZIV POLISTIREN P39 WEBER=21.99 lei      /     MULTIBAT ROMCIM=31 lei      /     CARAMIDA PTH 25 LIGHT PLUS 250X300X238 WIENERBERGER=7.48 lei      /     PLASA SUDATA 6MM ECO FIER CTC=132 lei      /     VATA MINERALA BAZALTICA TERMOSISTEM RAVATHERM 10CM RAVATHERM=73 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUCEM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CEMROM   /   CERESIT   /   CHINA   /   DEN BRAVEN   /   DOW   /   DURAZIV   /   ECOSTIR   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FAYANS   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   FREESTAR   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HASIT   /   HEKIM   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   KRONOSPAN   /   LEIER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   MESTERICA   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVAGO   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   ROMCIM   /   SIKA   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   TEKAPUR   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     

RIGIPS

logo RIGIPS

Rigips Romania

Rigips Romania ofera: sisteme de gips carton si gips armat cu fibra de sticla, cu toate accesoriile necesare realizarii peretilor despartitori si plafoanelor false, fixe sau demontabile.

De asemenea Rigips Romania ofera o gama larga de tavane casetate din ipsos armat cu fibre de sticla (Decogips), gips carton (Casoprano, Gyprex, Gyptone, Rigiton) si fibre minerale cu proprietati acustice deosebite. Oferta existenta este completata cu placi din ipsos armat cu fibre de sticla Ridurit si Riflex, pentru protectia la foc a structurilor metalice, a paturilor de cable, a puturilor de lift, a ghenelor de instalatii si a tubulaturii de ventilatie.Placi Rigips

Placile din gips-carton marca Rigips

Placile din gips-carton reprezinta componenta de baza in constructia de interioare din gips-carton marca Rigips. Placile din gips-carton sunt realizate din ipsos si un carton special deosebit de rezistent. Acestea se fabrica in varianta de baza si sunt tratate fie pentru a rezista in conditii de umiditate sporita, fie in scopul obtinerii unei rezistente superioare la incendiu a constructiei.

Placi gips-carton RIGIPS

Profile Rigips

Profilele Rigips

Aceste profile formeaza infrastructura constructiilor din gips-carton marca Rigips, fiind fabricate din tabla zincata din otel cu grosimea de 0,6 mm..


Profile RIGIPS

logo RIGIPS

Preturi Rigips

Seriozitatea ofertei este sustinuta de promptitudinea livrarii, Rigips Romania dispunand de doua mari depozite in tara, posibilitatile de livrare acoperind practic orice solicitare (cantitate/sortimente). Facilitatile acestui sistem de furnizare a materialelor Rigips acopera intreg cuprinsul tarii, fara modificarea pretului, o alta dovada a interesului manifestat pentru satisfacerea clientilor nostrii.


Preturi Rigips

pereti RIGIPS

Pereti Rigips

Prin folosirea peretilor de montaj Rigips pot fi obtinute - in comparatie cu sistemele conventionale de realizare a peretilor de compartimentare - avantaje relevante din punctul de vedere al costurilor. Spatiul liber din interiorul peretilor este ideal pentru amplasarea rationala a diferitelor tipuri de instalatii, iar suprafata instantaneu uscata a peretelui poate fi vopsita, tapetata sau lambrisata fara intarziere. Sistemele Rigips suporta orice comparatii si din punct de vedere al izolatiei fonice si al rezistentei la foc, iar greutatea peretelui este de numai 25 - 50 kg/m2. Sistemul cel mai folosit este cel cu montanti si structuri de sustinere de metal. Se pot insa folosi si structuri de sustinere din lemn, de exemplu montati de 6X6 cm...

Pereti Rigips

Tavane RIGIPS

Tavane Rigips

Finisarea tavanelor cu structura de sustinere fixata la rosu direct de planseu realizeaza o suprafata de inchidere a spatiului, plana, care poate fi vopsita sau tapetata. Acest sistem este folosit mai ales la renovarea tavanelor care prezintagreseli de executie. In afara unei acoperiri lipsite de rosturi pe suprafete mari se pot realiza - folosindu-se casetele Rigips - diferite accente optice.

Tavanele suspendate cu structura de sustinere de lemn sau metal se folosesc pentru a reduce inaltimea incaperilor sau pentru a ascunde instalatiile montate in golul ramas. In plus, prin combinarea tavanelor suspendate cu materiale fonoizolante din fibre minerale, se pot obtine imbunatatiri suplimentare:

  • reducerea costului de incalzire, prin imbunatatirea izolatiei termice;
  • imbunatatirea izolatiei fonice aeriene a planseului existent cu valori de pana 8 dB;
  • scaderea nivelului fonic si reglarea ecoului prin panouri Rigips cu goluri si slituri;
  • cresterea rezistentei la foc a constructiei.
Tavane Rigips

phone icon