Materiale de Constructii: 0769.067.184    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA SILIKON FASSADENPUTZ K15/R20 CAPAROL=268.33 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=509.05 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL PROJECT PUTZ R CAPAROL=164.59 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     
…

VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV STANDARD BAIE SI BUCATARIE DURAZIV

VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV STANDARD BAIE SI BUCATARIE DURAZIV
Lipsa Stoc


5141 lei / cutie 5 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV STANDARD BAIE SI BUCATARIE DURAZIV

Vopseaua lavabila de interior DURAZIV STANDARD BAIE SI BUCATARIE este o vopsea lavabila igienizanta pentru interior destinata aplicarii in locuinte sau spatii publice cum ar fi: bai, bucatarii, balcoane inchise, pivnite.
Noua formula are o concentratie de substante biocide de suprafata ce asigura rezistenta de durata a peliculei la actiunea degradanta a mucegaiurilor.
Produsul este:
- ideal atat pentru a preveni formarea mucegaiului, cat si pentru a bloca aparitia acestuia, dupa curatarea corespunzatoare a suportului.
- permite respiratia peretilor.
-realizeaza o pelicula rezistenta la actiunea mucegaiului
- adera bine la suportul pregatit corespunzator
- este rezistent la abur si umezeala.
Vopseaua are un randament de 12-14 mp/l/1 strat (in functie de tipul suportului si modul de aplicare)
Produsul se ambaleaza la cutii de 5l.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV STANDARD BAIE SI BUCATARIE DURAZIV trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Interior

Vopsea lavabila Interior
21541 lei / cutie 10 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon