Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA SILIKON FASSADENPUTZ K15/R20 CAPAROL=268.33 lei      /     ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=69.65 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL PROJECT PUTZ R CAPAROL=164.59 lei      /                       
…

VOPSEA LAVABILA INTERIOR CAPAMAXX CAPAROL

VOPSEA LAVABILA INTERIOR CAPAMAXX CAPAROL


18862 lei / Cutie 9 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA INTERIOR CAPAMAXX CAPAROL

Este o vopsea de top, cu putere mare de acoperire, de un alb intens, pentru zugraveli interioare ale peretilor cu grad mare de solicitare.
Produsul este:
-diluabil cu apa,
- fara solventi,
- ecologic,
- cu miros redus
- extrem de economic.
Acesta are un consum de aproximativ 120 ml/mp pe strat, pe suporturi netede. Pe suprafete rugoase consumul creste corespunzator.
Se ambaleaza in cutii de 2,5 l, 9 l, 15 l.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA INTERIOR CAPAMAXX CAPAROL trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Interior

Vopsea lavabila Interior
16962 lei / cutie 8,5 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon