Materiale de Constructii: 0374.084.620    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi:                   
…

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR CLIMA PROTECT CU KAUCIUC DURAZIV

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR CLIMA PROTECT CU KAUCIUC DURAZIV
Lipsa Stoc


15754 lei / cutie 10l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA EXTERIOR CLIMA PROTECT CU KAUCIUC DURAZIV

Vopseaua lavabila de exterior DURAZIV CLIMA PROTECT CU KAUCIUC este utilizata pentru protectia si decorarea suprafetelor exterioare
Produsul asigura elasticitate ridicata finisarilor realizate , acoperind eventualele viitoare fisuri din suport, dar si o rezistenta deosebita la factorii de mediu: radiatii UV, temperaturi extreme si cicluri de inghet/dezghet.
Vopseaua se poate utiliza ca atare, pentru obtinerea unor suprafete mate de culoare alb stralucitor, dar in acelasi timp constituie si baza alba pentru nuantare.
Se poate colora conform cartelelor DURAZIV, folosind amestecurile standard de coloranti DURAZIV Colorant superconcentrat (cartela restransa) sau in sistemul de nuantare POS (cartela extinsa de nuante).
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA EXTERIOR CLIMA PROTECT CU KAUCIUC DURAZIV trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Exterior

Vopsea lavabila Exterior
11354 lei / cutie 5 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
11554 lei / cutie 15 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Exterior
69654 lei / cutie 14 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon