Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=51.30 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA APLA TENCOPLAST SILICON PLUS FABRYO=186.88 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=465 lei      /     MAPEBAND SA MAPEI=310 lei      /     VATA MINERALA FRONTROCK MAX PLUS 10CM ROCKWOOL=39.60 lei      /     BANDA PVC ETANSARE ROSTURI MAPEBAND PE 120 MAPEI=267.90 lei      /     GLET APLA FILL FINISAJ INTERIOR FABRYO=43.82 lei      /     CHIT DE ROSTURI KERAPOXY MAPEI=263 lei      /     ADEZIV EPOXIDIC BICOMPONENT ADESILEX G19 MAPEI=286 lei      /                       
…

PLACA GIPS-CARTON KNAUF GKB 9,5 MM KNAUF

PLACA GIPS-CARTON KNAUF GKB 9,5 mm KNAUF


1927 lei / placa 3,12 mp
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

PLACA GIPS-CARTON KNAUF GKB 9,5 mm KNAUF

Placa gips-carton Knauf 9,5 mm este o placa realizata din ipsos, cu fetele si muchiile longitudinale imbracate cu un carton special aderent la miez.
Produsul se poate folosi la elemente decorative simple, in incaperi tip debarale, arhive, etc, pentru conditii normale de exploatare.
De asemenea, aceasta placa este ideala la interior, in incaperi cu umiditatea normala, pentru realizarea placarilor la pereti si tavane, a tencuielilor uscate, peretilor de compartimentare si tavanelor suspendate.
Un palet de Placa Knauf 9,5 mm contine 60 de bucati.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a PLACA GIPS-CARTON KNAUF GKB 9,5 mm KNAUF trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Placi gips-carton Standard

Placi gips-carton Standard
1927 lei / placa 3,12 mp
vezi ce spun meseriasii
Placi gips-carton Standard
2127 lei / placa 3,12 mp
vezi ce spun meseriasii

phone icon