Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL=495.78 lei      /     GIAS XPS (8, 10 CM) BRIOTHERMXPS=157 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS CD 60 RIGIPS=11.53 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA SILIKAT TOP ALBA BAUMIT=283.90 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA WEBER PAS SILICON PLUS WEBER=241.44 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RIGIPS RB 12,5 MM RIGIPS=32 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   WEBER   /                     
…

PLACA GIPS CARTON HABITO RIGIPS

PLACA GIPS CARTON HABITO RIGIPS


14406 lei / buc
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

PLACA GIPS CARTON HABITO RIGIPS

Placa Habito este o REVOLUTIE! Placa tip DFRI cu duritate sporita, rezistenta la impact, recomandata pentru pereti interiori de compartimentare, tencuieli uscate si plafoane false. Ideala pentru suspendarea obiectelor de mobilier direct cu holtsuruburi.

Produs conform standardului SR EN 520+A1:2010, Habito este o placa ce contine tocatura de fibra de sticla si un adaos polimeric in miezul de ipsos in vederea obtinerii fixarii holtsuruburilor direct in placa la montarea elementelor de mobilier, aparatelor electrocasnice suspendate, decoratiunilor, balustradelor sau a altor sarcini pe suprafata peretelui.

Placa Habito poate prelua o sarcina sigura de 15 kg pe fiecare holtsurub 5x30 mm (?=5 mm, L tija=30 mm) fixat manual, cu o simpla surubelnita cu cap cruce, direct in placa. Nu mai sunt necesare diblurile, ancorele expandabile sau alte piese complicate de fixare. Pentru strat dublu de placi se vor utiliza holtsuruburi cu tija mai lunga, respectiv 5x50 mm (?=5mm, L tija=50mm).
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a PLACA GIPS CARTON HABITO RIGIPS trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Placi gips-carton Standard

Placi gips-carton Standard
3406 lei / placa 3,12 mp
vezi ce spun meseriasii
Placi gips-carton Standard
3606 lei / placa 3,12 mp
vezi ce spun meseriasii

phone icon