Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: ADEZIV GRESIE FAIANTA ADESILEX P7 MAPEI=37.40 lei      /     SAPA EGALIZARE MAPECEM MAPEI=142 lei      /     HIDROIZOLATIE PENTRU PERETI MAPEGUM MAPEI=181.51 lei      /     ADEZIV POLISTIREN APLA FIX FABRYO=14.73 lei      /     BANDA PVC ETANSARE ROSTURI MAPEBAND PE 120 MAPEI=267.90 lei      /     HIDROIZOLATIE TERASA APLA HYDROSTOP 2K FLEX FABRYO=107.30 lei      /     PLACA GIPS CARTON EXTERIOR AQUAROC (PLACOCEM) RIGIPS=232.31 lei      /     HIDROIZOLATIE MAPELASTIC FOUNDATION MAPEI=355.37 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR SAVANA UNISTRAT FABRYO=132.77 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     
…

HIDROIZOLATIE TERASA APLA HYDROSTOP SOLVENT FABRYO

HIDROIZOLATIE TERASA APLA HYDROSTOP SOLVENT FABRYO
Lipsa Stoc


22398 lei / Cutie 20 litri
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

HIDROIZOLATIE TERASA APLA HYDROSTOP SOLVENT FABRYO

Amorsa bituminoasa hidroizolatoare pe baza de solvent. AplaHydroStop Solvent este o solutie monocomponenta hidroizolatoare pe baza de bitum, compusa din doua tipuri de asfalt - asfalt moale 80/100 si asfalt tare 85/25, diluabila cu solvent, si consolidata cu rasini pe baza de poliuretan si SBS (Styrene-Butadiene-Styrene). Dupa aplicare, cand se usuca, formeaza o pelicula cu proprietati plastice si rezistenta mecanica mare. Utilizari: AplaHydroStop Solvent este folosit pentru protectia metalelor si pentru amorsarea suprafetelor inainte de lipirea membranelor bituminoase AplaBitustop, in special pe suprafetele verticale de beton. Este cel mai potrivit produs pentru protectia tevilor de canalizare si a tuburilor de metal. Consum:Consumul depinde de puterea de absorbtie si de stratul suport. Suprafete metalice: 0,5-0,6 kg/mp / strat. Suprafete din beton: 1 kg/mp in doua straturi.

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Materiale hidroizolante Pentru terase

Oferta
Materiale hidroizolante Pentru terase
12798 lei / Cutie 15,2 kg
vezi ce spun meseriasii
Materiale hidroizolante Pentru terase
15198 lei / sul 10 mp
vezi ce spun meseriasii
Materiale hidroizolante Pentru terase
19698 lei / sul 10 mp
vezi ce spun meseriasii

phone icon