Materiale de Constructii: 0374.084.620    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi:                   
…

GLET NIDA READYMIX PROFESSIONAL SINIAT

GLET NIDA READYMIX PROFESSIONAL SINIAT


10141 lei / Galeata 18 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

GLET NIDA READYMIX PROFESSIONAL SINIAT

NIDA Readymix Profesional este o pasta gata preparata, de culoare alba, preamestecata cu adaosuri minerale si aditivi de calitate profesionala pentru a-i asigura o aderenta si plasticitate crescuta.
In momentul aplicarii, pasta prezinta consistenta ideala pentru a-i conferi materialului o lucrabilitate superioara si o suprafata finala neteda si regulata.
Se utilizeaza la:
- realizarea imbinarilor dintre placile de gips-carton si finisarea intregului parament al placii;
- gletuirea suprafetelor tencuite si nivelate in prealabil, ca ultim strat de finisaj, doar in interiorul cladirilor.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a GLET NIDA READYMIX PROFESSIONAL SINIAT trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.phone icon