Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: GIAS XPS (8, 10 CM) BRIOTHERMXPS=162 lei      /     ADEZIV GRESIE FAIANTA CM25 CERESIT=94.95 lei      /     CARAMIDA S ECO 290X240X238 SOCERAM=8.98 lei      /     PLACA GIPS-CARTON RIGIPS RB 12,5 MM RIGIPS=37.96 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS CD 60 RIGIPS=9.26 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT HIRSCH EPS 80 10CM HIRSCH POROZELL=62.96 lei      /     VATA BAZALTICA TERMOSISTEM ROCK CONTACT FIBRAN=129.36 lei      /     VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL=469.88 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA SILIKAT TOP ALBA BAUMIT=288.31 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   FREESTAR   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   WEBER   /                     
…

GLET FINO KLIMA BAUMIT

GLET FINO KLIMA BAUMIT


5570 lei / sac 20 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
minim 48 saci

GLET FINO KLIMA BAUMIT

FinoKlima de la Baumit este un glet pe baza de var cu prelucrare manuala si mecanizata, recomandat pentru interior. Acesta este permeabil la vapori, usor de prelucrat, usor de slefuit, prezinta difuzie ridicata si regleaza umiditatea in camera.
Produsul se poate aplica pe suprafete de tencuiala si tinci de var, pe ciment si beton. Acesta se poate utiliza si ca glet de incarcare, cat si ca glet de finisare.
Stratul suport trebuie sa fie uscat, neinghetat, fara praf, permeabil, neted, cu capacitate portanta. Nu se aplica pe lemn, placi aglomerate din lemn, plastic, vopsele de ulei, huma etc.
Produsul se poate aplica atat manual, cat si mecanizat, in strat de 1-3 mm / strat. Al doilea strat se recomanda a se aplica la un interval de 2 ore de primul.
Temperatura aerului, a materialului si a suportului in timpul prepararii si procesului de priza trebuie sa fie de cel putin 5 grade si de maxim 30 grade. Timpul de uscare (carbonatare) este de 5 zile.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a GLET FINO KLIMA BAUMIT trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Glet

Glet
minim 48 saci
5470 lei / sac 20 kg
vezi ce spun meseriasii
Glet
minim 48 saci
5370 lei / sac 20 kg
vezi ce spun meseriasii
Glet
minim 48 saci
2170 lei / Sac 5 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon