Materiale de Constructii: 0769.067.184    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL PROJECT PUTZ R CAPAROL=164.59 lei      /     ADEZIV PIATRA STONE WEBER=36.79 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=509.05 lei      /                       
…

GLET CIMENT FP27 CU KAUCIUC DURAZIV

GLET CIMENT FP27 CU KAUCIUC DURAZIV
Lipsa Stoc


4010 lei / sac 20 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

GLET CIMENT FP27 CU KAUCIUC DURAZIV

Glet impermeabil de ciment alb pentru exterior folosit la nivelarea in strat de maxim 3 mm a tencuielilor traditionale sau a betoanelor. Consum 0,7-1,5kg/mp. Termen de garantie 12 luni de la data fabricatiei.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a GLET CIMENT FP27 CU KAUCIUC DURAZIV trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Glet

Glet
4610 lei / sac 20 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon