Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: PLACA GIPS-CARTON RB 12,5 MM RIGIPS=19.60 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON UD 30 DURAZIV DURAZIV=1.58 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=465 lei      /     GLET CIMENT CT127 CERESIT=31.79 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON CD 60 DURAZIV DURAZIV=2.48 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=46.57 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT EPS 80 ADEPLAST=37.50 lei      /     HIDROIZOLATIE TERASA MAPELASTIC MAPEI=318.90 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT HIRSCH EPS 80 HIRSCH POROZELL=36.80 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     
…

AMORSA PLANICRETE LATEX MAPEI

AMORSA PLANICRETE LATEX MAPEI


48552 lei / bidon 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 3 CUTII

AMORSA PLANICRETE LATEX MAPEI

Latex pe baza de cauciuc sintetic utilizat ca adaos pentru mortare predozate sau mortare pe baza de ciment. Imbunatateste substantial caracteristicile de aderenta si de rezistenta mecanica a amestecurilor pe baza de ciment.
Se foloseste ca sprit de tencuiala pe beton, la prepararea amorselor de aderenta pentru sapele de egalizare (Topcem) sau de ciment.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a AMORSA PLANICRETE LATEX MAPEI trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Amorsa

Amorsa
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 3 CUTII
12952 lei / Bidon 20 l
vezi ce spun meseriasii
Amorsa
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 3 CUTII
8152 lei / cutie 8,5 l
vezi ce spun meseriasii
Amorsa
LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA PENTRU MINIMUM 3 CUTII
5852 lei / bidon 5 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon