Materiale de Constructii: 0374.084.620    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi:                   
…

AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC DURAZIV

AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC DURAZIV
Lipsa Stoc


4659 lei / bidon 10 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC DURAZIV

AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC este un produs pe baza de copolimeri acrilici speciali in dispersie apoasa.
AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC este recomandata pentru a creste flexibilitatea suportului si a diminua riscul aparitiei fisurilor (in special la constructiile noi unde peretele lucreaza in timp).
AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC are o acoperire de 150-400 mp/strat (pentru bidonul de 10L) 60-160 mp/strat (pentru bidonul de 4L) 15-40 mp/strat (pentru bidonul de 1L).
AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC se amabaleaza la bidoane de 1l;4l;10l.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a AMORSA CONCENTRATA CU KAUCIUC DURAZIV trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.phone icon