Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: ADEZIV PIATRA STONE WEBER=38.63 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=509.05 lei      /     ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=69.65 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     
…

ADEZIV POLISTIREN POLISTIROL PREMIUM ADEPLAST

ADEZIV POLISTIREN POLISTIROL PREMIUM ADEPLAST


2451 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
minim 480 saci (10 paleti)

ADEZIV POLISTIREN POLISTIROL PREMIUM ADEPLAST

Adezivul POLISTIROL PREMIUM se utilizeaza pentru lucrari de izolatie termica sau fonica cu placi termoizolante din polistiren expandat (alb si grafitat) la fatade la interior si exterior, pe beton, tencuieli, caramida si altele asemenea.
Adezivul POLISTIROL PREMIUM nu se aplica pe suporturi din lemn, plastic, metal.
Adezivul POLISTIROL PREMIUM are o rezistenta ridicata.
Adezivul POLISTIROL PREMIUM are o aderenta ridicata.
Adezivul POLISTIROL PREMIUM se pune in opera usor.
Adezivul POLISTIROL PREMIUM are o flexibilitate ridicata.
Pentru suprafetele plane, tencuite, precum si in cazul aplicarii de polistiren extrudat, adezivul POLISTIROL PREMIUM se aplica pe toata suprafata placii de polistiren, cu ajutorul gletierei zimtate 10-12 mm, dupa care placa termoizolanta se preseaza pe suprafata de izolat.
Pentru suprafetele cu diferente de planitate, adezivul POLISTIROL PREMIUM se aplica pe suprafata de polistiren in puncte la distante aproximativ egale, la 15 - 20 cm si pe margine (perimetral) cu un cordon lat de 3 - 4 cm, astfel incat suprafata de contact cu suportul prin adeziv sa fie 40-45% din suprafata placii de polistiren (se verifica periodic).
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV POLISTIREN POLISTIROL PREMIUM ADEPLAST trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Polistiren

Adeziv Polistiren
minim 480 saci (10 paleti)
4051 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Polistiren
minim 480 saci (10 paleti)
5651 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Polistiren
minim 480 saci (10 paleti)
2751 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon