Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA SILIKON FASSADENPUTZ K15/R20 CAPAROL=268.33 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INDEKO-PLUS CAPAROL=509.05 lei      /     ADEZIV PIATRA STONE WEBER=38.63 lei      /                       
…

ADEZIV GRESIE FAIANTA KERALASTIC T MAPEI

ADEZIV GRESIE FAIANTA KERALASTIC T MAPEI


36628 lei / cutie 10 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

ADEZIV GRESIE FAIANTA KERALASTIC T MAPEI

Keralastic T gri de la Mapei este un adeziv pe baza de rasini reactive, recomandat atat la interior, cat si la exterior, pe pardoseli, pereti.
Acesta se foloseste pentru lipirea placilor ceramice, a placilor din roci naturale si a mozaicului de orice fel.
Keralastic T este un adeziv bicomponent, ce nu contine apa sau solventi, este elastic si impermeabil, fiind format dintr-un elastomer poliuretanic (componenta A) si un intaritor special (componenta B).
Consumul mediu al produsului variaza intre 2,5-5 kg/mp
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV GRESIE FAIANTA KERALASTIC T MAPEI trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Gresie si faianta

Adeziv Gresie si faianta
5128 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Gresie si faianta
3528 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Gresie si faianta
4928 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon