Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: ADEZIV MARMURA MARMO PLUS WEBER=69.65 lei      /     ADEZIV PIATRA STONE WEBER=38.63 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL PROJECT PUTZ R CAPAROL=164.59 lei      /                       
…

ADEZIV GRESIE FAIANTA CM12 CERESIT

ADEZIV GRESIE FAIANTA CM12 CERESIT


5104 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

ADEZIV GRESIE FAIANTA CM12 CERESIT

Adezivul flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice, pentru placari ceramice la interior si exterior Ceresit CM 12 prezinta o aderenta foarte buna pentru suprafetele etansate sau portelanate la interior, dar este potrivit si pentru balcoane si terase. Deasemenea, adezivul flexibil CM 12 pentru placari ceramice la interior si exterior se poate folosi pentru placarea pardoselilor incalzite sau pentru montarea placilor ceramice absorbante sau mozaicurilor. Adezivul flexibil CM12 cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice se gaseste ambalat in recipienti de 25 kg.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV GRESIE FAIANTA CM12 CERESIT trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Gresie si faianta

Adeziv Gresie si faianta
10104 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Gresie si faianta
9404 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Gresie si faianta
24504 lei / set 30,5 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon