Materiale de Constructii: Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RAVATHERM   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: TENCUIALA DECORATIVA SILICATICA SILIKAT TOP ALBA BAUMIT=283.90 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA SILICONICA WEBER PAS SILICON PLUS WEBER=230.29 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT CAPAROL CT 80 10CM CAPAROL=96 lei      /     VOPSEA LAVABILA EXTERIOR MURESKO-PLUS CAPAROL=495.78 lei      /     PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS CD 60 RIGIPS=11.53 lei      /     GIAS XPS (8, 10 CM) BRIOTHERMXPS=157 lei      /                       
…

PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS UW 50 RIGIPS

PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS UW 50 RIGIPS


1046 lei / ml
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS UW 50 RIGIPS

Profil metalic obtinut prin profilare la rece, din otel zincat protejat la suprafata cu un strat metalic de zinc. Profilele Rigiprofil sunt realizate folosind tehnologia de gofrare Ultrasteel, care ranforseaza in mod eficient suprafata de tabla a profilului. Suprafata gofrata a profilului Rigiprofil are ca rezultat sporirea rezistentei mecanice si a rigiditatii acestuia.
Profilele metalice Rigiprofil UW se folosesc in constructii de interior pentru realizarea structurii metalice de sustinere a panourilor de gips-carton. Profilele metalice Rigiprofil UW se folosesc la realizarea tencuielilor/placarilor, tavanelor false si lucrarilor decorative construite in sistem uscat Rigips. Profilele Rigiprofil UW se folosesc in constructii declarate a participa la izolatii acustice si protectie la foc.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a PROFIL GIPS-CARTON RIGIPS UW 50 RIGIPS trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Profile gips-carton Tabla 0,6

Profile gips-carton Tabla 0,6
1246 lei / ml
vezi ce spun meseriasii
Profile gips-carton Tabla 0,6
1446 lei / ml
vezi ce spun meseriasii
Profile gips-carton Tabla 0,6
746 lei / ml
vezi ce spun meseriasii

phone icon