Materiale de Constructii: 0374.084.620    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   DOW   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   TECHNONICOL   /   TERMOFIX   /   THERMOSYSTEM   /   WEBER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi:                   
…

MORTAR PL25 WEBER

MORTAR PL25 WEBER


PREZENTARE VIDEO MORTAR PL25 WEBER


2410 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
minim 96 saci

MORTAR PL25 WEBER

Mortar de culoare gri pe baza de ciment si rasini sintetice. Are aderenta mare si este usor lucrabil. Produs netoxic. Se utilizeaza la lipirea si zidirea placilor si blocurilor de beton celular autoclavizat (BCA).
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a MORTAR PL25 WEBER trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Mortar

Mortar
minim 96 saci
2010 lei / sac 40 kg
vezi ce spun meseriasii
Mortar
minim 96 saci
2710 lei / sac 30 kg
vezi ce spun meseriasii
Mortar
minim 96 saci
17110 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon