Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: VOPSEA LAVABILA EXTERIOR INNENWEISS FABRYO=114.68 lei      /     SAPA AUTONIVELANTA ULTRAPLAN ECO MAPEI=63.70 lei      /     HIDROIZOLATIE PENTRU PERETI MAPEGUM MAPEI=181.51 lei      /     VOPSEA LAVABILA INTERIOR INNENWEISS FABRYO=49 lei      /     ADEZIV PARCHET ULTRABOND P990 MAPEI=375 lei      /     MORTAR MAUERMORTEL 50 BAUMIT=15.04 lei      /     TENCUIALA DECORATIVA APLA TENCOPLAST CU SILICON FABRYO=96.90 lei      /     HIDROIZOLATIE MAPELASTIC FOUNDATION MAPEI=355.37 lei      /     SAPA AUTONIVELANTA APLA NIVELLO TRAFIC MEDIU FABRYO=33.19 lei      /                       
…

ADEZIV POLISTIREN THERMOUNIVERSAL CERESIT

ADEZIV POLISTIREN THERMOUNIVERSAL CERESIT


2614 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA
TRANSPORT GRATUIT PENTRU MINIM 96 SACI

ADEZIV POLISTIREN THERMOUNIVERSAL CERESIT

Adezivul de polistiren si masa de spaclu Ceresit Thermo Universal este un adeziv flexibil armat cu fibre ideal pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante de polistiren. Adezivul Ceresit Thermo Universal este usor de folosit, prezinta o lucrabilitate foarte buna si prezinta rezistenta sporita la impact, rezistenta la fisuri si microfisuri si o rezistenta superioara la inghet si intemperii. Are o aderenta puternica la stratul suport si este permeabil la vapori. Optimizeaza izolatia termica si reduce costurile pentru incalzire. Sistemul de termoizolatie se poate aplica prin utilizarea Ceresit Thermo Universal pe toate suprafetele conventionale la interior sau exterior cu conditia ca acestea sa fie rezistente, stabile, curate si uscate. Produsul se comercializeaza in saci de 25 kg.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a ADEZIV POLISTIREN THERMOUNIVERSAL CERESIT trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Polistiren

Adeziv Polistiren
TRANSPORT GRATUIT PENTRU MINIM 96 SACI
2714 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Polistiren
TRANSPORT GRATUIT PENTRU MINIM 96 SACI
3214 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Polistiren
TRANSPORT GRATUIT PENTRU MINIM 96 SACI
1314 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon