Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: GLET IPSOS CT126 CERESIT=25.54 lei      /     VATA MINERALA FRONTROCK MAX PLUS 10CM ROCKWOOL=39.60 lei      /     HIDROIZOLATIE TERASA MAPELASTIC MAPEI=335.72 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT EPS 80 ADEPLAST=32.70 lei      /     PLACA GIPS CARTON EXTERIOR AQUAROC (PLACOCEM) RIGIPS=231.77 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=51.30 lei      /                       

ADEZIV POLISTIREN APLA MULTIFIX FABRYO

ADEZIV POLISTIREN APLA MULTIFIX FABRYO


2713 lei / sac 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

ADEZIV POLISTIREN APLA MULTIFIX FABRYO

AplaStyrofix este un adeziv flexibil de exterior pe baza de ciment. Utilizari: lipirea placilor termoizolatoare din polistiren extrudat si expandat; placilor rigide din vata minerala sau pluta; placilor ceramice etc. Se aplica pe substraturi obisnuite: beton, caramida. Pentru lipire, se poate aplica in puncte sau pe toata suprafata placilor respective. Se poate folosi si ca masa de spaclu pentru acoperirea placilor termoizolatoare. Consum: 3- 8 kg/mp, in functie de starea suprafetei pe care se aplica materialul si de grosimea stratului de adeziv folosit.

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Adeziv Polistiren

Adeziv Polistiren
1713 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii
Adeziv Polistiren
3213 lei / sac 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon