Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Ofertele speciale ale zilei de azi: POLISTIREN EXPANDAT EPS 80 ADEPLAST=32.70 lei      /     GLET CIMENT CT127 CERESIT=37.59 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=51.30 lei      /     VATA MINERALA FRONTROCK MAX PLUS 10CM ROCKWOOL=39.60 lei      /     GLET IPSOS CT126 CERESIT=25.54 lei      /     PLACA GIPS CARTON EXTERIOR AQUAROC (PLACOCEM) RIGIPS=231.77 lei      /                       Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     

VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV SATIN EXPERT DURAZIV

VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV SATIN  EXPERT DURAZIV


25157 lei / cutie 10 l
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV SATIN EXPERT DURAZIV

Este perfecta pentru zonele supuse la trafic intens, cu grad de uzura ridicat (holuri, camere de copii, camere de hotel, bucatarii etc.), dar si pentru incaperi ce sunt supuse la decontaminari frecvente: spitale, clinici, cabinete medicale.
Se recomanda si peste tapet de tip rugos, in relief sau imprimat, sau din fibra de sticla.
Produsul are o durata de viata foarte lunga si aspect ca nou datorita formulei unice Cross-Linking Technology
Acesta are un grad mare de reflexie a luminii comparativ cu o vopsea mata, se recomanda pentru incaperi cu putina lumina naturala.
Randamentul mediu este de 160-180 mp/ 10L.
Vopseaua se ambaleaza in cutii de 2,5l/10l.
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a VOPSEA LAVABILA INTERIOR DURAZIV SATIN EXPERT DURAZIV trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Vopsea lavabila Interior

Vopsea lavabila Interior
19057 lei / cutie 15 l
vezi ce spun meseriasii
Vopsea lavabila Interior
17757 lei / Cutie 9 l
vezi ce spun meseriasii

phone icon