Materiale de Constructii: 0744.438.673    Str. Viitorului 48
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: ADEPLAST   /   ARMSTRONG   /   BAUMIT   /   CAPAROL   /   CELCO   /   CEMACON   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   EJOT   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIBRAN   /   FIER CTC   /   GAMAECO   /   GENERAL MEMBRANE   /   HIRSCH POROZELL   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   KOELNER   /   MACOFIL   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   PREFAB   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   THERMOSYSTEM   /   URSA   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /   YTONG   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: GLET CIMENT CT127 CERESIT=37.59 lei      /     PLACA GIPS CARTON EXTERIOR AQUAROC (PLACOCEM) RIGIPS=231.77 lei      /     VATA MINERALA FRONTROCK MAX PLUS 10CM ROCKWOOL=39.60 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT HIRSCH EPS 80 HIRSCH POROZELL=38.81 lei      /     GLET IPSOS CT126 CERESIT=25.54 lei      /     POLISTIREN EXPANDAT DALMATINA CAPAROL=51.30 lei      /                       

TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL FASSADENPUTZ R CAPAROL

TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL FASSADENPUTZ R CAPAROL


19809 lei / cutie 25 kg
termen livrare: 1-5 zile
pretul include TVA

TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL FASSADENPUTZ R CAPAROL

Caparol Fassadenputz R este o tencuiala structurabila, pe baza de dispersii acrilice, cu o structura tip R - zgariata , recomandata pentru aplicari pe suprafete exterioare.
Aceasta este ideala ca strat de finisare a sistemelor de termoizolatie.Nu sunt recomandate suprafetele cu eflorescente de sare, precum si suprafetele din material plastic sau lemn.
Produsul este:
- permeabil la vaporii de apa
- este rezistent la intemperii si la factorii de mediu
- este ecologic
- are miros placut.
Acesta are urmatoarele consumuri:
- R20 - 2,5-2,8 kg/mp
- R30 - 3,0-3,2 kg/mp.
Tencuiala este nuantabila in sistemul Color Express pe toate colectiile de culori Caparol.

vezi PALETAR CULORI CAPAROL
Fisa Tehnica .PDF
Pentru a putea vizualiza fisa tehnica PDF a TENCUIALA DECORATIVA ACRILICA CAPAROL FASSADENPUTZ R CAPAROL trebuie sa aveti instalat Adobe Reader. Daca nu il aveti, puteti descarca de aici Adobe Reader

Plata in Rate - Card Avantaj

card avantaj

Puteti plati in 6 rate fara dobanda in magazinul nostru direct aplicand online. Platile sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

Cum puteti obtine CardAvantaj?

  • Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica Online".
  • Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.


PRODUSE SIMILARE Tencuieli Decorative

Tencuieli Decorative
13309 lei / Cutie 24 kg - pret culori deschise
vezi ce spun meseriasii
Tencuieli Decorative
13809 lei / cutie 25 kg
vezi ce spun meseriasii

phone icon