logo DecCons
Politica de Confidentialitate
telefon icon   021 - 211.82.24 sau 0744.438.673
MATERIALE DE
logo DecCons
DEC CONS
CONSTRUCTII
PENTRU TOTI
MESERIASII !
Puteti alege produsele urmatorilor FURNIZORI de Materiale de Constructii: AUSTROTHERM   /   BAUMIT   /   BRIOTHERMXPS   /   CAPAROL   /   CERESIT   /   CESAL   /   DOW   /   DURAZIV   /   FABRYO   /   FALCO   /   FIER CTC   /   FIROS   /   GAMAECO   /   GECSAT   /   ISOMAT   /   ISOVER   /   KNAUF   /   MAPEI   /   MASTERPLAST   /   METALWORK   /   NORGIPS   /   PENOSIL   /   POLICOLOR   /   RIGIPS   /   ROCKWOOL   /   SINIAT   /   SOCERAM   /   SWISSPOR   /   URSA   /   USG   /   WEBER   /   WIENERBERGER   /                     Ofertele speciale ale zilei de azi: Accesorii pentru sistemul termoizolant Profile THERMOMASTER ALU 7+7 MASTERPLAST=2.15 lei      /     Polistiren Expandat EPS80F SWISSPOR=44.85 lei      /     Adeziv Polistiren ANA 14 CESAL=12.29 lei      /     Accesorii pentru sistemul termoizolant Plasa fibra de sticla 145 GRAME PE MP GAMAECO=74.50 lei      /     Adeziv Polistiren THERMOUNIVERSAL CERESIT=17.04 lei      /     Accesorii pentru sistemul termoizolant Dibluri CUI PLASTIC 10 x 160 mm GAMAECO=21 lei      /     Polistiren Expandat EPS80F LAMBDAPOR SWISSPOR=54.63 lei      /     Accesorii pentru sistemul termoizolant Profile THERMOMASTER ALU 7+7 MASTERPLAST=2.58 lei      /     Polistiren Expandat EPS70 SW SWISSPOR=41.12 lei      /                       
CATEGORII Materiale de Constructii

PARTENERI Materiale de Constructii

banner copertinesiparasolare.ro


POLICOLOR promo newsletter POLICOLOR promo card avantaj

DECCONS    Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal


Aceasta Politica de Confidentialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care DecCons respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 ("GDPR"), in contextul utilizarii deccons.ro.


1. Cine suntem si cum ne puteti contacta:

Operatorul datelor cu caracter personal pentru siteul deccons.ro este DecCons, RO3272859, J40/2168/1993. Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica de Confidentialitate, de modul in care DecCons prelucreaza datele sau drepturile dvs, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@deccons.ro sau la adresa postala Str. Viitorului 48, Bucuresti, Sector 2.


2. Ce date cu caracter personal prelucram:

NU colectam si NU prelucram categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, NU dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Colectam datele dvs cu caracter personal DIRECT de la dvs, astfel incat aveti controlul total asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

Datele personale pe care le colectam de la dvs prin siteul deccons.ro sunt DOAR cele din formularul de contact - necesare pentru contactarea in vederea realizarii comenzii:

  • nume si prenume
  • nr telefon
  • email

Ulterior contactului, DACA se finalizeaza comanda dvs, colectam si:

  • adresa de livrare/facturare
  • localitate
  • judet

NU avem cont de client tocmai din dorinta de a fi cat mai transparenti posibil si a NU va ingreuna experienta pe site.


3. Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii datelor dvs:

Utilizam datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

3.1. Pentru procesarea comenzilor efectuate pe deccons.ro:

Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre DecCons si dvs.

  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  • Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

Temeiul juridic: GDPR art. 6(1)(b) - incheierea si executarea contractului


3.2. Indeplinirea unor obligatii legale:

Anumite prelucrari sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila:

  • plata impozitelor si a contributiilor relevante, raportarea catre autoritatile fiscale relevante si tinerea unor evidente contabile;
  • arhivarea datelor conform legislatiei aplicabile.

Pe scurt, folosim datele dvs pentru facturare si pentru motive contabile, ATAT.

Temeiul juridic: GDPR art. 6(1)(c) - obligatie legala


3.3. Analize si statistici privind functionarea Site-ului, cookies si tehnologii similare

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs de Cumparator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs fundamentale sa nu fie afectate.

Facem acest lucru DOAR prin Google Analytics, prin ANONIMIZAREA IP-ului, astfel incat nicio data cu caracter personal a dvs nu este dezvaluita.

Temei juridic: GDPR art. 6(1)(f) - interes legitim - pentru cookies necesare si functionale
GDPR art. 6(1)(a) - consimtamant - pentru cookie-urile de analiza, tracking si publicitate comportamentala.


3.4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Aceste pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor siteului deccons.ro fata de atacuri cibernetice;
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Temei juridic: GDPR art. 6(1)(f) - interes legitim


3.5. Conectare prin retele de socializare

NU folosim!


3.6. Furnizarea de comunicari comerciale

NU folosim!


3.7. Furnizare oferte personalizate

NU folosim!


3.8. Profilari automate

NU folosim!


4. Cat timp pastram datele dvs cu caracter personal:

Deoarece siteul deccons.ro nu are conturi de clienti, totul este mult mai usor.

Pastram datele dvs cu caracter personal DOAR pentru facturare comenzilor, respectiv garantie, timp de 3 ani de la data ultimei comenzi. Dupa aceasta data, toate informatiile despre dvs se vor arhiva, pastrandu-se inca minimum 7 ani pentru a indeplini obligatia legala de pastrare a facturilor (10 ani).

Datele aferente cookie-urilor si tehnologiilor similare sunt pastrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putand fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) si o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza). Tinem sa mentiona INCA O DATA ca aceste date sunt ANONIMIZATE, asa ca nu constituie in niciun fel date cu caracter personal.


5. Cui transmitem datele dvs cu caracter personal:

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs urmatoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat (FanCourier, Urgent Cargus);
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare (Banca Transilvania);

In cazul in care ne revine o obligatie legala, sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.


6. In ce tari transferam datele dvs cu caracter personal:

Stocam si prelucram datele dvs cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.


7. Cum protejam securitatea datelor dvs cu caracter personal:

Toate informatiile pe care le primim despre dvs. sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate si necesare pentru a va proteja datele personale. Evaluam in permanenta securitatea retelei si gradul de adecvare al programului sau intern de securitate a informatiilor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermendiul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.


8. Cum va informam despre modificarile din Politica de Confidentialitate:

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic - de preferat inaintea fiecarei comenzi - continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Ultima actualizare: 25 Mai 2018


9. Drepturile dvs.

9.1 Dreptul la informare:

Puteti intreba DecCons ce date cu caracter personal despre dvs sunt prelucrate si sa solicitati accesul la aceste date cu caracter personal. De asemenea, aveti dreptul sa cunoasteti scopurile prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal pe care le detinem, partile sau categoriile de parti cu care datele dvs cu caracter personal sunt partajate, perioada de pastrare a datelor, precum si sursa datelor noastre care nu sunt colectate direct de la dvs.

In mare, acestea sunt expuse in Politica de Confidentialitate prezentata in aceasta pagina.

9.2 Dreptul la accesarea datelor:

Contactati-ne daca doriti o copie a unei parti sau a tuturor informatiilor cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Vedeti cum la punctul 1.

9.3 Dreptul de rectificare:

Dorim ca informatiile dvs cu caracter personal sa fie corecte si actualizate. Puteti cere ca DecCons sa corecteze sau sa elimine informatiile considerate inexacte sau invechite.

9.4 Dreptul de a fi uitat / stergere:

Ne puteti cere sa oprim prelucrarea sau chiar sa stergem informatiile cu caracter personal pe care le detinem despre dvs. Daca informatiile dvs cu caracter personal sunt necesare pentru ca DecCons sa respecte anumite obligatii legale (de ex. legislatia fiscala), cererea dvs nu va putea fi gestionata.

Principalele motive pentru care puteti cere stergerea datelor sunt:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
  • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

9.5 Dreptul de portabilitate

In cazul in care prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs sau este realizata prin mijloace automate, aveti dreptul de a solicita DecCons sa va transmita datele dvs intr-un format structurat care poate fi citit automat si ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

9.6 Dreptul la restrictionare

Daca ati contestat exactitatea datelor dvs sau nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar acestea sunt solicitate de dvs pentru stabilirea, exercitarea sau apararea cererilor legale sau ati obiectat fata de prelucrarea efectuata pe baza motivelor pe care DecCons le considera legitime, aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs cu caracter personal.

9.7 Dreptul la opozitie

Retineti ca aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal care se bazeaza pe un temei legal pe care DecCons il considera legitim. In plus, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing direct, incluzand profilarea in masura in care este legata de marketing direct.


10. Plangeri

In cazul in care aceste drepturi va sunt incalcate in orice fel, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

  • Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
  • anspdcp@dataprotection.ro
  • www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.


Va multumim pentru timpul acordat!



Rodev : intocmire devize antemasuratori si caiete de sarcini pentru constructii

REDUCERE 1 % pe factura!
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si iti oferim REDUCERE direct pe factura in valoare de 1% din totalul comenzilor ulterioare!!! PE VIATA!
DECCONS Yahoo Messenger
Contactati departamentul de Vanzari prin Yahoo Messenger
Contactati departamentul Tehnic prin Yahoo Messenger
DECCONS Cum Comand ?
1. pe mail la office@deccons.ro
2. cu ajutorul formularului din pagina de CONTACT
3. telefonic la 021.211.82.24 sau 0744.438.673, de luni pana vineri intre orele 08.00 - 17.00

DECCONS Cum Platesc ?
1. Cash la livrare sau odata cu lansarea comenzii
2. OP vizat de banca
3. fila CEC

DECCONS Livrare
1. Bucuresti si Ilfov: livrare GRATUITA pentru comenzi peste 2000 lei
2. Provincie: livrare in functie de valoarea comenzii.

Intrebari si raspunsuri


DECCONS Furnizori


logo AUSTROTHERM
logo BAUMIT
logo BRIOTHERMXPS
logo CAPAROL
logo CERESIT
logo CESAL
logo DOW
logo DURAZIV
logo FABRYO
logo FALCO
logo FIER CTC
logo FIROS
logo GAMAECO
logo GECSAT
logo ISOMAT
logo ISOVER
logo KNAUF
logo MAPEI
logo MASTERPLAST
logo METALWORK
logo NORGIPS
logo PENOSIL
logo POLICOLOR
logo RIGIPS
logo ROCKWOOL
logo SINIAT
logo SOCERAM
logo SWISSPOR
logo URSA
logo USG
logo WEBER
logo WIENERBERGER

 
logo symbol mediasoft
DecCons srl © 2007 - 2019    |    Tel: 021-211.82.24 ; 0744.438.673
Top Produse  |  Lista de preturi XLS  |  Harta site  |  Politica de Confidentialitate  |  Politica de Cookies
    logo anpc     Viziteaza magazinul DecCons.ro pe ShopMania